Perechea Pavel/Vanhoudt în turul doi la Gstaad

Apropo.ro / 07.07.2004, 10:47
Perechea Pavel/Vanhoudt în turul doi la Gstaad
Perechea Andrei Pavel/Tom Vanhoudt (România/Belgia) s-a calificat, luni, în turul doi al turneului de la Gstaad, dotat cu premii în valoare totala 544.750 de euro. Pavel și Vanhoudt au învins, în runda inaugurala, cu scorul de 6-4, 6-1, cuplul ceh Tomas Cibulec/Petr Pala (Cehia), cap

Perechea Andrei Pavel/Tom Vanhoudt (România/Belgia) s-a calificat, luni, în turul doi al turneului de la Gstaad, dotat cu premii în valoare totala 544.750 de euro.

Pavel și Vanhoudt au învins, în runda inaugurala, cu scorul de 6-4, 6-1, cuplul ceh Tomas Cibulec/Petr Pala (Cehia), cap de serie numarul 4, și vor juca în faza urmatoare a competiției cu învingatorii partidei dintre perechea spaniola David Ferrer/David Sanchez și cuplul Ivo Karlovici/Rogier Wassen (Croația/Olanda).

Tenismanul Razvan Sabau, cap de serie numarul 3, a fost învins, cu scorul de 6-4, 6-1, de belgianul Jeroen Masson, în primul tur al challangerului de la Budaors, dotat cu premii în valoare totala de 25.000 de dolari. Românul Gabriel Moraru îl va întîlni, în runda inaugurala, pe cehul Tomas Zib, cap de serie numarul 1. Daca va trece de Zib, Moraru va juca cu grecul Vasilis Mazarakis, care l-a învins, cu scorul de 6-4, 6-2, pe cehul Ota Fukarek.

În proba de dublu, perechea Razvan Sabau/Konstantinos Economidis (România/Grecia) va juca, în prima faza a competiției, cu cuplul Kornel Bardoczky/Gergely Kisgyorgy (Ungaria), cap de serie numarul unu, în timp ce perechea Gabriel Moraru/Leonardo Tavares (România/Portugalia) va întîlni cuplul Gyorgy Balazs/Zsolt Tatar (Ungaria), beneficiar al unui wild-card.

Mediafax