Pericol pentru Mihalcea

Apropo.ro / 21.12.2001, 07:58
Pericol pentru Mihalcea
Cotidianul "Il Secolo XIX" scrie chiar ca însusi Scoglio nu s-ar mai da în vînt dupa Mihalcea (foto) Transferul lui Mihalcea la Genoa pare sa intre într-un mare impas. Ultimul rezultat din campionat, 1-1 acasa cu Citadella si un penalty ratat în minutul 92 de vîrful Francioso, a agitat


Cotidianul „Il Secolo XIX” scrie chiar ca însusi Scoglio nu s-ar mai da în vînt dupa Mihalcea (foto)

Transferul lui Mihalcea la Genoa pare sa intre într-un mare impas. Ultimul rezultat din campionat, 1-1 acasa cu Citadella si un penalty ratat în minutul 92 de vîrful Francioso, a agitat spiritele la „grifoni”, postul antrenorului Franco Scoglio atîrnînd de un fir de par.

El si-ar putea salva situatia doar printr-o victorie la Cagliari, în caz contrar urmînd sa fie înlaturat din functie. Schimbarea tehnicianului ar putea avea repercusiuni directe asupra finalizarii trecerii lui Mihalcea la Genoa, lucru admis partial chiar de impresarul Giovanni Becali. „Sînt la mijloc mai degraba probleme economice”, a încercat sa pareze seful de la ISM, care e asteptat sa aterizeze în Italia la sfîrsitul saptamînii pentru a regla viitorul „Taranului”.

Cotidianul „Il Secolo XIX” scrie chiar ca însusi Scoglio nu s-ar mai da în vînt dupa Mihalcea (foto). El a declarat ca „as vrea un mare atacant”, nominalizîndu-l pe Caccia de la Piacenza, care i-ar costa pe genovezi circa 2,3 milioane de dolari.

Lucrurile s-ar putea lega, fiindca, luîndu-l de la echipa din Serie A pe jucatorul preferat de tehnician, Genoa i-ar da liber lui Mihalcea exact la Piacenza, de unde exista o oferta tentanta. „E o solutie pe care o luam serios în calcul”, a acceptat si Giovanni Becali, care era ieri la Valencia.
Sursa: www.prosport.ro