Perioadă nefastă pentru Kim Kardashian

Apropo.ro / 31.07.2009, 00:00
Perioadă nefastă pentru Kim Kardashian
După un concediu cu bucluc în Africa, Kim s-a trezit singură şi neconsolată. Nici nu s-a întors bine din vacanţa petrecută în Africa de Sud, unde călătoria i-a fost perturbată de pierderea paşaportului între Botswana şi Johannesburg (uitîndu-şi documentul în avion), că frumoasa reprezentantă a trebuie să facă faţă unei nou eveniment neplăcut: s-a despărţit de iubitul său, jucătorul de fotbal american Reggie Bush.

Kim (29 de ani) şi Reggie (24 de ani) s-au întîlnit prima oară în 2007 şi păreau perfect compatibili, iar în luna mai şi-au anunţat intenţiile de oficiere a relaţiei.

Cu toate că, în urmă cu doar cîteva zile, păreau fericiţi împreună şi se reîntorceau pe tărîm american hotărîţi să facă reclamă industriei de diamante, cei doi s-au certat din cauza puţinului timp pe care şi-l acordă unul altuia.

Nu este pentru prima oară cînd Kim Kardashian se simte neglijată de iubit, dar acum, cînd de-abia l-a revăzut după o absenţă îndelungată şi a reuşit să petreacă o săptămînă alături de el, a sărit ca arsă cînd a aflat că Reggie va reintra în cantonament.

Chiar şi apropiaţii lor sînt de părere că cei doi se văd mult prea rar, Reggie Bush fiind nevoit să petreacă cel puţin 6 luni pe an departe de iubită, în New Orleans, acolo unde evoluează echipa sa.