Persoana potrivită cu care să te căsătorești în funcție de zodie

Apropo.ro / 27.09.2013, 16:00
Persoana potrivită cu care să te căsătorești în funcție de zodie
Află care este persoana compatibilă pentru tine, pentru restul vieții, în funcție de zodia din care faceți parte.

BERBEC

Există pentru cei născuți sub semnul astral Berbec 4 zodii cu care aceștia sunt compatibili pe termen lung: Gemeni, Leu, Săgetător, Vărsător, însă doar cei născuți în Gemeni sunt partenerii ideali pentru Berbec.

Cu semnul astral Gemeni, Berbecii pot face o echipă încântătoare: amândoi neobosiți și înclinați spre cunoaștere a noului.

Mai mult, numai o personalitate ca a Gemenilor poate limita tendința de a domina a Berbecilor, aceștia din urmă dând dovadă de multă ingeniozitate când vine vorba de relația lor cu un individ ghidat de semnul Berbec.

Gemenii nu au prejudecăți sexuale, ceea ce Berbecilor le va plăcea enorm, Berbecul este inteligent din fire, cel născut în Gemeni este versatil, amândoi depun eforturi pentru menținerea interesului. De aceea, o căsătorie va avea cu siguranță succes.

TAUR

Pentru cei născuți în Taur, iubirea se poate împlini – la nivel de conviețuire – cel mai bine și cel mai bine cu cei născuți în Rac sau Fecioară.

O a doua opțiune pentru familiștii zodiacului îi „numește” pe cei ghidați de semnul Capricorn sau Pești.

Taur – Rac ar putea avea o căsnicie fericită pentru că amândoi au nevoie de siguranță, de sentimentul de permanență, amândoi sunt afectuoși și pasionali. Taurul e atent, Racul este sensibil și tot Taurul este printre puținele semne zodiacale care ar putea înțelege schimbările dese ale Racului.

Cu Fecioara poate fi dragoste la prima vedere, cei doi având și aceleași preocupări intelectuale. O căsnicie nu ar fi o idee rea.

GEMENI

Dacă ești născut sub semnul astral Gemeni, atunci căsătorește-te cu Leu, Berbec sau Balanță.

Pentru a nu dispera (în cazul în care nu te îndrăgosteți de unul dintre cei trei mândri ai zodiacului), astrele îți recomandă, ca o a doua variantă, Vărsător sau tot Gemeni, în cazuri rare.

Cu Leul poți face o pereche interesantă în care vă veți admira unul pe celălalt.

Apoi, Leul iubește în primul rând cu inima, Gemenii iubesc mai întâi cu mintea, dar asta nu va fi o piedică – din contră, acesta va fi liantul care îi va completa constant.

Cei născuți sub semnul astral Gemeni sunt atât cât trebuie de romantici pentru cei născuți în Leu și sunt amândoi de pasionali (atât cât au nevoie).

Cu Balanța, căsătoria ar funcționa pentru că cele două semne sunt foarte compatibile intelectual…

RAC

Cele trei personalități cu care un Rac ar face casă bună sunt Peștii, Scorpionii, Taurii.

Pentru o a doua opțiune, Racii ar putea încerca o uniune cu cineva născut în Fecioară sau tot cu un Rac, însă potrivirea ar cere câteva sacrificii…

Cu Peștii, Racii își pot îndeplini visele: cuplul lor este sensibil, afectuos și își completează ego-urile simultan.

Peștii aduc dragoste în viața Racului, iar Racul aduce protecție în viața celor născuți în zodia Pești, iar compatibilitatea sexuală este de milioane. Adică, pe scurt, o căsnicie ideală.

O aceeași completarea va fi simțită de Rac în ceea ce-l privește pe Scorpion care va iubi nevoia de a domina a Racului.

Citește mai multe detalii despre Cu cine te căsătorești în funcție de vârstă, pe One.ro