Personaje de poveste dirijeaza circulatia de 1 iunie

Apropo.ro / 01.06.2006, 11:26
Personaje de poveste dirijeaza circulatia de 1 iunie
Itsy, Bitsy, Zapa, Alba ca Zapada, piticul, Capra cu trei iezi, Ursul pacalit de vulpe, Scufita Rosie si Lupul au dirijat circulatia de 1 iunie. Cele mai iubite personaje ale copiilor - de la itsy bitsy FM si Teatrul Tandarica, au fost de 1 iunie in intersectiile din Bucuresti si au

Itsy, Bitsy, Zapa, Alba ca Zapada, piticul, Capra cu trei iezi, Ursul pacalit de vulpe, Scufita Rosie si Lupul au dirijat circulatia de 1 iunie.

Cele mai iubite personaje ale copiilor – de la itsy bitsy FM si Teatrul Tandarica, au fost de 1 iunie in intersectiile din Bucuresti si au impartit daruri si felicitari celor mici si celor mari. Toti soferii care s-au intilnit cu personajele de poveste au inceput ziua de 1 iunie cu zimbetul pe buze…

Prezenta personajelor in intersectii i-a facut si pe cei mai indisciplinati soferi sa circule cu mai multa atentie si sa aiba rabdare pina cind personajele imparteau daruri copiilor din masini. Nici un copil aflat intr-o masina sau pe trotuar in zona in care se gaseau personajele de poveste nu a plecat fara un cadou.

Itsy bitsy Fm impreuna cu Teatrul Tandarica si Politia Capitalei au mutat in strada sarbatoarea celor mici. Din declaratiile parintilor multi dintre ei au facut un ocol in drum spre gradinita sau spre scoala ca sa-i intilneasca pe itsy, Bitsy, Zapa, piticul, Alba ca Zapada, Scufita Rosie.

Organizatorii promit pentru anul viitor si mai multe personaje in principalele intersectii din Bucuresti.

Tags: