Personajele din filmul „The Hobbit” au venit în București!

De: Gabriela Voicu / 13.11.2012, 16:40
Bucureștenii au ocazia să se fotografieze alături de personajele din filmul "The Hobbit" și să câștige o excursie în Marea Britanie.

Gandlaf, Bilbo Baggins, Legolas și Gollum, alături de inelul lui prețios, au ajuns în București și sunt gata să se lase fotografiați alături de fanii universului imaginat de J.R.R Tolkien, în binecunoscuta poveste „Hobbitul”.

Cele patru personaje, reprezentate sub forma unor statui impresionante, au poposit în câteva dintre cele mai circulate locuri bucureștene și au adus vestea lansării primul film din trilogia „Hobbitul – O călătorie neașteptată” („The Hobbit – An Unexpected Journey”), pe data de 14 decembrie.

Gandlaf

Bucureștenii au ocazia să pășească în universul magic al hobbiților, să se fotografieze alături de personaje, să publice fotografia pe pagina de Facebook a distribuitorului de film, www.facebook.com/cineforum și să câștige o excursie în Marea Britanie, chiar pe tărâmul fascinant care l-a inspirat pe J.R. R Tolkien în conceperea poveștii care a cucerit o lume întreagă.

Gollum

Cele patru personaje-cheie din filmul „The Hobbit”, reprezentate prin statui, sunt amplasate în Piața Unirii, Piața Universității și la intrarea principală a centrului comercial AFI Controceni și vor rămâne acolo, sub ochii bucureștenilor, până la lansarea filmului, la mijlocul lunii decembrie.