Personajul animat Betty Boop și modelul Daria Werbowy se întâlnesc într-o reclamă inedită (Video)

De: Gabriela Voicu / 05.07.2012, 16:40
Personajul animat Betty Boop și modelul Daria Werbowy se întâlnesc într-o reclamă inedită (Video)
Eroina retro Betty Boop îi dă replica modelului Daria Werbowy într-o reclamă inedită care promovează un nou rimel Lancome.

Celebrul brand francez de cosmetice Lancome a readus în atenția publicului un personaj de desene animate celebru, retro și foarte îndrăgit, pentru a promova noul rimel Hypnôse Star.

Spotul este regizat de comedianul Joann Sfar, cunoscut pentru benzile sale desenate și devenit celebru odată cu filmul „Gainsbourg, Une Vie Héroïque”, premiat cu Cesar în 2011.

Cu siguranță că cei de la Lancôme au fost cuceriți de cei mai mari ochi din istoria cinematografiei de animație, de genele lungi ale lui Betty, care se zbat precum aripile unui fluture și accentuează inocența provocatoare din privirea ei.

Sexy și ingenuă în același timp, avangardistă pentru vremea ei, îmbrăcată mereu în rochițe scurte care lasă la vedere niște picioare perfect conturate, sigură pe ea și provocatoare, Betty Boop este plină de feminitate și șarm – perfectă pentru a-i da replica Dariei Werbowy, ambasador al brandului Lancôme, care joaca rolul unei vedete la inceput de drum și are nevoie de sfatul unei profesioniste.

Clipul este foarte senzual, iar aerul retro inspirat de atmosfera anilor ’30 face ca reclama la Hypnôse Star să spargă tiparele în ceea ce privește promovarea cosmeticelor.