Personalizează-ți permisul de conducere!

De: Marian Andrei / 06.03.2012, 19:00
Canadianul Adam Bard a ținut morțis ca permisul său de conducere să fie deosebit. Și fiindcă singurul element "customizabil" era poza, s-a gândit că unica modalitate de a-și realiza dorința era aceea de a avea un aspect diferit.

Drept urmare, Bard s-a tuns zero pe jumătate de cap și si-a ras barba pe partea opusă, rezultatul final fiind acesta:

Deoarece autoritățile nu au avut nimic împotriva aspectului său, permisul de conducere i-a fost eliberat, iar Bard a fost așa de mulțumit de rezultat încât a facut publice pe rețeaua de socializare Reddit fazele transformării sale și cele pățite în cursul operațiunii de transformare a aspectului.

Văzut din cele două laterale, ai putea crede că sunt persoane diferite!

Potrivit lui Bard, în momentul in care a început să-și radă barba, s-a oprit apa, așa că a trebuit să continue operatiunea acasă la fratele său. După ce această primă operațiune s-a încheiat cu succes, a decis să se lase pe mâna unui profesionist în ceea ce privește podoaba capilară.

Bard, care lucrează ca programator, nu a uitat să amintească și reacțiile avute de colegii săi când, a doua zi, s-a dus la serviciu.

Povestea sa a fost atât de apreciată, încât a fost văzută de peste șase milioane de ori și a primit mai mult de 1.000 de mesaje personale.