Perugia a renuntat la Prunea

Apropo.ro / 10.01.2002, 08:23
Perugia a renuntat la Prunea
Clubul italian Perugia a renuntat, marti, la achizitionarea portarului roman al echipei Dinamo Bucuresti, Florin Prunea, a anuntat site-ul "calciomercato.com". Transferul lui Prunea la gruparea italiana nu s-a realizat deoarece Perugia a ajuns la un acord cu portarul columbian al

Clubul italian Perugia a renuntat, marti, la achizitionarea portarului roman al echipei Dinamo Bucuresti, Florin Prunea, a anuntat site-ul „calciomercato.com”.

Transferul lui Prunea la gruparea italiana nu s-a realizat deoarece Perugia a ajuns la un acord cu portarul columbian al formatiei argentiniene Boca Juniors, Oscar Cordoba. Astfel, Cordoba va fi imprumutat la Perugia pana la sfarsitul sezonului.

Gruparea argentiniana, care se afla intr-o grava criza financiara, a incercat sa-l vinda pe Cordoba la echipa engleza Arsenal Londra, dar cele doua parti nu au ajuns la un acord in privinta pretului de transfer.

„Calciomercato” noteaza ca Prunea, care a sosit, luni, in Italia si a efectuat, marti, un antrenament cu echipa Perugia, poate sa se intoarca la Dinamo.
Sursa:www.mediafax.ro