Peruvienii se dau in vant dupa fresh-ul de broasca (Video)

Apropo.ro / 10.10.2011, 18:00
Peruvienii se dau in vant dupa fresh-ul de broasca (Video)
Un restaurant din Lima, Peru, si-a servit clientii in ultimii 15 ani cu suc proaspat de broasca. Localnicii spun ca licoarea le da multa putere.

Nimic nu se compara cu un fresh de broasca la prima ora a diminetii. Cel putin asta sustin clientii unui restaurant din Lima, Peru.

Sefa localului, Carmen Gonzales, declara ca bautura este 100% naturala. Sucul de broasca este cu totul diferit de tot ce s-a baut pana acum, iar gustul nu este neplacut. In ultimii 15 ani, Gonzales si-a servit clientii cu aceasta specialitate a casei, dar si cu alte soiuri de bauturi.

Specialitatea poarta numele de „Jugo de Rana” si este recomandata celor mai puternici si dornici sa incerce ceva nou.

Afacerea ii merge bine, si zilnic vinde in jur de 80 de bauturi bazate pe sucul de broasca. Cei care il gusta dimineata sustin ca se incarca cu energie si sunt mult mai puternici ziua intreaga.

Broastele provin din faimosul lac Titicaca, iar la bar sunt tinute intr-un acvariu special.

Pentru a prepara bautura, Gonzales ia broasca, o loveste de o piatra, o jupuieste de piele si o baga intr-un blender in care mai adauga 20 de ingrediente printre care si miere, aloe vera, malt, uneori chiar si vin, precum si alte minunatii.

Aceasta „Viagra peruviana” costa in jur de 2 dolari, insa proprietatile sale asupra organismului face toti banii, dupa cum sustine sefa localului.