Peste 1000 de persoane au apelat la ReductoStart

Apropo.ro / 29.05.2006, 13:50
Peste 1000 de persoane au apelat la ReductoStart
În primele doua luni de la lansare, ReductoStart, cel mai amplu program de informare a populației asupra riscurilor obezitații a înregistrat un succes semnificativ, datorita numarului amplu de persoane înscrise în program – peste 1000, care urmeaza sa beneficieze de

În primele doua luni de la lansare, ReductoStart, cel mai amplu program de informare a populației asupra riscurilor obezitații a înregistrat un succes semnificativ, datorita numarului amplu de persoane înscrise în program – peste 1000, care urmeaza sa beneficieze de consultația gratuita pe care campania o pune la dispoziția acestora.

Programul ReductoStart este susținut de peste 50 de medici specialiști de pe întreg teritoriul țarii care ofera o consultație gratuita tuturor celor interesați. Pâna în prezent, dintre cele 1000 de persoane care înscrise în program, peste 247 au beneficiat de consultanța din partea medicilor parteneri ai campaniei, urmând ca restul de 750 pacienți sa fie programați pentru consultația respectiva. Mediatizarea de care programul a beneficiat la nivel național egaleaza numarul celor înscriși în programul ReductoStart din țara cu al celor din capitala.

De asemenea, pe site-ul reductostart.ro, numarul de persoane care se înscriu zilnic pentru informații suplimentare este în creștere, în acest moment numarându-se aproape 2000 de utilizatori care au cont activ pe acest site.

„Ne bucura faptul ca populația este conștienta de gravitatea acestui fenomen și de interesul acordat tratarii corecte și prevenirii obezitații. Vom fi alaturi de toți cei care vor realiza un pas înainte spre eliminarea acestei probleme prin programul de informare ReductoStart, precum și prin alte acțiuni pe care urmeaza sa le demaram în acest sens” a declarat Domnul Doctor Ovidiu Popescu, Director General Abbott Latoratories S.A.

Pe reductostart.ro pot fi gasite informații utile pentru prevenirea și tratamentul corect al acestei boli, precum și o lista cu medicii parteneri ai programului la care oricine poate apela pentru a beneficia de o consultație gratuita.