Peste 1.500 de suporteri ai lui Manchester vor veni la Bucuresti

Apropo.ro / 06.08.2004, 10:48
Peste 1.500 de suporteri ai lui Manchester vor veni la Bucuresti
Echipa Manchester United va fi însoțita la București, pentru meciul cu Dinamo, programat miercuri, de la ora 21.45, în cadrul primei manșe a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, de peste 1.500 de suporteri, informeaza site-ul oficial al gruparii engleze. Primul

Echipa Manchester United va fi însoțita la București, pentru meciul cu Dinamo, programat miercuri, de la ora 21.45, în cadrul primei manșe a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, de peste 1.500 de suporteri, informeaza site-ul oficial al gruparii engleze.

Primul pachet de servicii oferit de Manchester United, aflat înca la dispoziția suporterilor, include transportul dus-întors, taxele de aeroport și biletul de meci, prețul fiind de 199 de lire sterline, asigurarea de sanatate urmînd sa coste înca 11 lire sterline.

Cea de-a doua varianta oferita fanilor englezi pentru meciul de la București a fost preferata de suporterii echipei Manchester, nemaiexistînd nici un loc liber. Acest pachet, în valoare de 245 de lire sterline, fara asigurarea de sanatate, include transportul dus-întors, acces la salonul oficial al aeroportului din Manchester, taxele de aeroport, un tur al Bucureștiului, masa la un restaurant din Capitala României, care va conține, printre altele, o primire cu șampanie și o jumatate de sticla de vin, precum și biletul de intrare la meci.

Suporterii englezi vor sosi la București miercuri, cu avioane charter și vor pleca imediat dupa meci.

Pachetele de servicii pentru deplasarea suporterilor englezi la București sînt asigurate de partenerul oficial în transport al gruparii Manchester United, Travelcare Sports.

Mediafax