Peste 1,8 milioane de români au urmărit joi seară serialul „Las Fierbinți”

De: Alex Manole / 04.03.2022, 13:29
Peste 1,8 milioane de români au urmărit joi seară serialul

Serialul „Las Fierbinți” a condus, joi seară, topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 11,8 puncte de rating și 28% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD.

Poziția secundă a avut 6,1 puncte de rating și 14,3% share. La nivel național, peste 1,8 milioane de români au urmărit serialuliar, în minutul de maximă audiență, de la 20.45, au fost înregistrați peste 2 milioane de români, potrivit unui comunicat remis Apropo de Pro TV.

Joi seară, locuitorii din Fierbinți și-au demonstrat aptitudinile de a se implica în afaceri, cât de mult își doresc să facă rost de bani, dar și cât de greu le este să își împartă câștigurile. Vasile s-a angajat ajutor de ospătar la cârciuma lui Bobiță, iar Dorel i-a fost șef, funcție de care a abuzat din plin. Primarul a luat această decizie pentru a putea lua șpagă legal, însă a aflat cu stupoare că în restaurante bacșișul se împarte. Firicel spera ca nevasta lui să împartă cu el câștigul la loto, dar femeia a preferat să-i facă treaba din curte decât să împartă banii.

Săptămâna viitoare, miercuri și joi, de la 20:30, sezonul 20 „Las Fierbinți” continuă cu noi episoade. Noul sezon este disponibil online și pe voyo.ro, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans.

CITEȘTE ȘI: PRO TV anunță că show-ul „Vocea României” revine

Foto: Pro Tv