Peste 2.000 de oameni au cântat alături de Zdob şi Zdub la Arenele Romane!

Apropo.ro / 02.04.2015, 17:00
Peste 2.000 de oameni au cântat alături de Zdob şi Zdub la Arenele Romane!
Îndrăgita formaţie Zdob şi Zdub a susţinut vinerea trecută un super concert la Bucureşti! Cortul de la Arenele Romane a fost neîncăpător pentru cei peste 2000 de fani care au venit să-i asculte live pe cei şase moldoveni, la spectacolul organizat în cadrul ediţiei a VIII-a a Festivalului “Zilele Basarabiei”.

“Concertul a fost minunat! Arenele Romane sunt o alegere perfectă pentru evenimente de acest gen. Cortul era full, mai mult de două mii de oameni. Deşi am petrecut toată noaptea pe drum, iar ziua am fost la câteva emisiuni pentru a prezenţa videoclipul ‘Om cu inimă de lemn’, când am văzut mulţimea, oboseala a dispărut îndată! Am cântat atât piese noi, cât şi vechi, devenite deja cunoscute publicului. La piesa ‘Om cu inima de lemn’, întreaga sală cânta împreună cu noi – senzaţie de nedescris! Mulţumim mult tuturor!”, a spus Roman Iagupov, solistul trupei.

Cei prezenţi la concert au putut asculta mai multe piese ale celebrei formaţii, printre care “Primăvara”, “Bună dimineaţa”, “Moldovenii s-au născut”, “Hardcore moldovenesc”, dar şi melodii mai noi, precum “La o margine” sau “Trakus”.

Zdob şi Zdub este o formaţie etno-rock din Republica Moldova, ce combină diferite stiluri muzicale, promovând folclorul românesc autentic. Formaţia a obţinut locul 6 la concursul Eurovision şi au cântat pe aceeaşi scenă cu mari artişti şi trupe precum Emir Kusturica & No Smoking Orchestra, Red Hot Chilli Peppers, Linkin Park etc. Din 1994 şi până în prezent, Zdob şi Zdub a susţinut concerte în peste 20 de ţări europene.