Pește cu spanac

Apropo.ro / 27.04.2004, 11:07
Pește cu spanac
Ingrediente pentru 4 portii 1 kg file de cod, 1 kg spanac, 150 g cașcaval, 3 oua, 50 g unt, 1 ceapa, 2 caței de ustuoi, 2 lamai, ulei, nucșoara, sare, piper. Preparare: Se condimenteaza fileul de pește, se stropește cu zeama de lamaie și ulei și se pune

Ingrediente pentru 4 portii
1 kg file de cod, 1 kg spanac, 150 g cașcaval, 3 oua, 50 g unt, 1 ceapa, 2 caței de ustuoi, 2 lamai, ulei, nucșoara, sare, piper.

Preparare:
Se condimenteaza fileul de pește, se stropește cu zeama de lamaie și ulei și se pune la cuptor 10 minute. Separat, se oparește spanacul, se scurge bine, se condimenteaza și se calește împreuna cu ceapa taiata marunt și usturoiul tocat. Într-un vas termorezistent, se așaza spanacul și fileurile de pește, iar deasupra se toarna ouale bine batute și amestecate cu cașcaval ras. Se coace la cuptor, 10 minute și se servește cu felii de lamaie.