Pet Expo 2014 la Romexpo, între 16 și 18 mai

De: Carmen Ulian / 06.05.2014, 16:15
Pet Expo 2014 la Romexpo, între 16 și 18 mai
Peste 40 de expozanți vor participa la Pet Expo 2014, care se va desfășura în perioada 16 - 18 mai, la complexul Romexpo din București, vizitatorii evenimentului putând să admire și expoziții de câini, pisici, pești exotici, iepuri, porcușori de guineea, hamsteri și păsări exotice.

Ajuns la cea de-a șasea ediție, târgul Pet Expo reunește pe o suprafață de 3.000 de metri pătrați peste 40 de firme din România, Belgia, Slovacia și Franța.

Pet Expo 2014 se va desfășura la Romexpo, în pavilionul C6, iar spațiile de expunere vor fi împărțite pe domenii, între furnizorii de produse pentru animale de companie, crescătorii de animale și asociațiile profesionale. La Pet Expo 2014 vor fi prezente branduri cu tradiție pe piață, precum și branduri specializate, pet shop-uri, crescători de animale și companii de produse farmaceutice. Printre expozanți se numără și doi producători de hrană pentru animale.

Cei peste 40 de expozanți vor organiza la Pet Expo conferințe pentru medicii veterinari, evenimente de prezentare, dar și activități pentru cei mici.

La Pet Expo vizitatorii vor vedea cea mai mare aglomerare de produse dedicate creșterii animalelor de companie, la prețuri de importator.

Organizatorii au pregătit o arenă pentru evenimente, unde vizitatorii se vor putea înscrie la concursuri cu animalele de companie, vor asista la demonstrații de dresaj și vor lua parte la activități împreună cu copiii. Aceștia vor putea admira și cumpăra animale de companie, standurile de prezentare având pregătite expoziții de câini, pisici, pești exotici, iepuri, porcușori de guineea, hamsteri și păsări exotice.

Pet Expo va sprijini și la această ediție animalele comunitare, prin alocarea unui spațiu dedicat asociațiilor pentru protecția animalelor. Vizitatorii pot ajuta animalele abandonate, oferindu-le un adăpost, prin asociațiile Prieteni pentru suflet și Vier Pfoten.

Anul acesta dorim să atragem un număr mai mare de vizitatori față de ediția precedentă, când 12.000 de persoane au trecut pragul Pet Expo. Cea de-a șasea ediție aduce noutăți din partea expozanților și foarte multe evenimente interactive. Spațiul de expunere a crescut și în acest an, iar standurile sunt mai mari și mai spectaculoase„, a declarat Ilie Pana, organizatorul Pet Expo.

Costul unui bilet la Pet Expo este de 10 lei, iar elevii și pensionarii vor plăti 5 lei. Copiii sub 5 ani au acces gratuit la eveniment. Program Pet Expo: vineri și sâmbătă între 10.00 și 18.00, iar duminică între 10.00 și 16.00.