Peter Pop debutează cu “Tu mă faci mai bun” – VIDEO

De: Cătălina Matei / 18.09.2014, 10:39
Peter Pop debutează cu “Tu mă faci mai bun”  - VIDEO
Peter Pop, cel mai nou artist HaHaHa Production şi Cat Music, a lansat “Tu mă faci mai bun”, primul single din cariera sa.

“Ceea ce trăiesc în prezent este visul pe care l-am avut de când eram un copil. Mă simt norocos şi sunt fericit că Smiley şi echipa de la HaHaHa Production m-au primit cu braţele deschise, ei fiind primii cărora le-am bătut la uşă şi unde îmi doream cu adevărat să fiu”, declară artistul.

Compusă de Max Chisaru, Smiley şi Bogdan Petre Popa (muzică şi versuri), “Tu mă faci mai bun” este o piesă pop cu un sound fresh, plină de energie.

Versurile şi clipul piesei ne dezvăluie o poveste de dragoste tipică, în care momentele frumoase se împletesc cu neînţelegeri şi orgolii, dar în final iubirea depăşeşte toate obstacolele.

Peter Pop

este o declaraţie de dragoste pentru acea femeie specială din viaţa oricărui bărbat, persoana fără de care s-ar simţi incomplet. Chiar dacă iubirea nu este întotdeauna simplă, ea este ingredientul care dă gust vieţii noastre şi nu am putea trăi fără ea”, spune Peter Pop.

Videoclipul piesei “Tu mă faci mai bun” a fost filmat la Buftea, regia fiind semnată de Catrinel Dănăiaţă.

Pe numele său real Bogdan Petre Popa, artistul şi-a descoperit pasiunea pentru muzică încă de mic, la vârsta de 7 ani urcând pe scena Palatului Copiilor din Bucureşti.

Cu toate acestea, Bogdan îşi amână visul de a deveni cântăreţ şi decide să urmeze cursurile Facultăţii de Cibernetică.

Realizează, însă, că nu studiul sistemelor este cel care îl face să se simtă împlinit. Încurajat de apropiaţii săi şi din dorinţa de a transforma pasiunea sa pentru muzică într-o carieră de succes, în 2013 se alătura echipei HaHaHa Production.

Astfel a luat naştere proiectul Peter Pop, pseudonim dat mai ales de stilul muzical abordat de artist.