Petitie a elvetienilor impotriva nationalei Romaniei

Apropo.ro / 11.06.2008, 11:50
Petitie a elvetienilor impotriva nationalei Romaniei
Comunitatea din Zurich dezaproba indrazneala romanilor de a beneficia de statutul de "coloana oficiala" la plecarea de la stadion.

Comunitatea din Zurich a inaintat o petitie catre organizatorii Campionatului European. in care isi exprima dezaprobarea fata de indrazneala romanilor de a beneficia de statutul de coloana oficiala si la plecarea de la stadion catre Hotelul Santispark, din Abtwil, locul in care este cazata nationala Romaniei

Autocarul Romaniei a parcurs distanta de 83 de km cu girofarul politiei pornit, netinand cont de semnele de circulatie de pe traseu si trecand chiar pe culoarea rosie a semaforului, fapt ce a deranjat comunitatea locala deoarece se stie faptul ca in Elvetia nimeni nu este privilegiat.

O delegatie beneficiaza de "coloana oficiala" doar atunci cind se deplaseaza catre stadion, nu si la plecare ori cind jucatorii merg la cumparaturi sau la plimbare.

Reprezentantii federatiei romane au luat la cunostinta acest fapt si au promis ca nu vor mai comite a doua oara aceasta imprudenta.

Urs Meier: arbitrul elvetian care a enervat o tara intreaga

Se pare ca elvetienii nu ne vor la Campionatele Europene. Evenimentul de anul acesta, prin care elvetienii vor sa intarziem la meci cu orice pret tinandu-ne la semafoare vesnic rosii, are un precedent, caruia nu ii mai putem da un iz umoristic. Este vorba de acel meci cu Danemarca din septembrie 2003, incheiat 2-2, prin care Romania a pierdut calificarea la Euro 2004. Coincidenta sau nu, meciul a fost arbitrat de Urs Meier, de altfel, un elvetian cu acte in regula, care a acordat un 11m inexistent Danemarcei si a prelungit partida cu 6 minute, suficiente ca Echipa Nationala sa ramana acasa.

Tu ce parere ai de mancatul de ciocolata intre doua felii de paine dimineata in metrourile elvetiene?


    Trimite-ne petitia ta impotriva elvetienilor. Ajuta Echipa Nationala asa cum au facut-o si altii, care au strans
peste 16.000 de semnaturi impotriva arbitrilor care ingreuneaza meciurile Romaniei.

HAI Romania!!!