Petra Ecclestone, proprietara celei mai scumpe case din America (Poze)

Apropo.ro / 07.09.2011, 15:00
Bernie Ecclestone i-a cumparat fiicei sale, Petra, cea mai scumpa casa din America pe care a platit 150 de milioane de dolari. Vezi aici cum arata casa.

Petra Ecclestone, una din fiicele lui Bernie Ecclestone de la Formula 1, a primit cel mai frumos cadou de nunta din partea tatalui ei: cea mai scumpa casa din cate s-a vazut pana acum. Bernie a considerat gestul sau potrivit mai ales ca Petra este o femeie la casa ei.

GALERIE FOTO

The Manor

Nu doar ca i-a facut Petrei o nunta ca in povesti de peste 8 milioane de dolari, ci i-a luat si o casa in Los Angeles, „The Manor”, estimata la valoarea de 150 de milioane de dolari, ce a fost cumparata de la vaduva regizorului Aaron Spelling. Tanara are totul la picioare la doar 22 de ani!

Desi are tot ce isi doreste, Petra vrea sa devina o femeie de afaceri prospera, nu sa stea la mana tatalui ei.

Proprietatea Petrei seamana cu un castel, terenul pe care este construita casa are peste 20.000 de mp, o parcare pentru 100 de masini, casa are 17.3736 mp construiti, 14 camere, o bucatarie in care poti gatis i pentru 800 de invitati, salon de frizerie si coafura propriu, vinoteca, mai multe camere de impachetat cadouri, o camera in care se taie florile si o camera de depozitare cu control de umiditate.

The Manor

Pe proprietate se mai regaseste si un teren de tenis, pista de bowling, piscina, un iaz cu pesti si multe altele.

Spelling isi construise casa visurilor sale, insa vaduva acestuia nu a dorit sa mai locuiasca intr-o casa atat de mare.

Urmatoarea casa scumpa, dupa „The Manor”, apartine antreprenorului rus Yuri Milner (investeste in Facebook), pentru care a platit „doar” 100 de milioane de dolari si se afla in Silicon Valley.