Petra Ecclestone si-a petrecut noaptea nuntii cu doi barbati in pat

Apropo.ro / 12.10.2011, 17:30
Petra Ecclestone si-a petrecut noaptea nuntii cu doi barbati in pat
Fiica boss-ului de la F1, Petra Ecclestone, a avut parte de o experienta unica in viata ei: noaptea nuntii si-a petrecut-o cu doi barbati in pat. Afla despre cine este vorba.

Petra Ecclestone s-a casatorit in vara lui 2011, si a avut parte de o nunta ca in povesti. Totul a fost de vis pana cand a sosit si clipa sa sarbatoreasca noaptea nuntii, alaturi de omul iubit.

Din pacate pentru Petra, lucrurile nu au mers asa cum si-ar fi dorit. Candva in noapte, Petra si-a alertat sotul ca aude zgomote venind din afara camerei lor. Nici bine nu s-au dezmeticit, caci musafirul nepoftit a intrat buzna in camera si s-a intins langa ei in pat, loc in care a ramas pana dimineata.

Nici prin cap nu i-ar fi trecut Petrei ca in noaptea nuntii va dormi alaturi de doi barbati in patul matrmonial.

Musafirul era un cavaler de onoare, care bause pana isi pierduse onoarea, si din acest motiv a nimerit peste ei in camera.

Acum ca incidentul pe care nu-l vor uita niciodata a trecut, se gandeste si la mostenitori. Intr-un interviu pentru The Telegraph, Petra Ecclestone spune ca isi doreste 3-4 copii pana la implinirea varstei de 30 de ani, ea avand acum doar 22 de ani.

Si pana cand acestia vor sosi, Petra se distreaza alaturi de cateii pe care nu mai conteneste sa ii cumpere. „Am fost la un eveniment de moda la New York, iar intre prezentari ma plictiseam si nu stiam ce sa fac. Asa ca m-am dus si mi-am cumparat doi caini, doi buldogi britanici imensi. Imi plac mai mult cainii de talie mare”, spune Petra.