Petra Nemcova, noua iubită a lui Sean Penn

De: Gabriela Voicu / 14.05.2012, 17:00
Petra Nemcova, noua iubită a lui Sean Penn
Actorul american Sean Penn a alimentat zvonurile potrivit cărora ar avea o relație cu modelul Petra Nemcova, apărând alături de ea la o petrecere din New York.

Actorul american Sean Penn (51 de ani) a apărut însoțit de celebrul top model de origine cehă Petra Nemcova (32 de ani) la petrecerea aniversară a lui Bono, solistul trupei U2, joi seară, în New York.

Presa internațională a notat încă din 2008 că Penn ar avea o relație cu Nemcova, dar informațiile nu au fost confirmate de cele două staruri. Zvonurile au reapărut recent, după ce Nemcova a rupt logodna cu actorul britanic Jamie Belman, în luna aprilie.

Sean Penn și Petra Nemcova nu au ezitat să își arate în public afecțiunea reciprocă, la petrecerea organizată de Bono, cu ocazia celei de-a 52-a aniversări, în clubul newyorkez The Spotted Pig.

Petra Nemcova și Sean Penn (Foto: Hepta)

Sean Penn a fost căsătorit cu Madonna în perioada 1985-1989 și cu Robin Wright în perioada 1996-2010, mama celor doi copii ai săi. După divorțul de a doua soție, actorul american a avut o relație cu actrița Scarlett Johansson.

Petra Nemcova s-a remarcat ca model al casei Victoria’s Secret și a devenit celebră după ce a pozat în costum de baie pentru coperta revistei Sport Illustrated, în anul 2004. Top modelul ceh a avut și o relație cu muzicianul britanic James Blunt.