Petre: Jucatorii Andorrei nu au ce cauta în fotbal

Apropo.ro / 19.08.2005, 17:19
Petre: Jucatorii Andorrei nu au ce cauta în fotbal
Capitanul echipei Dinamo București, Florentin Petre, a declarat, joi, ca jucatorii naționalei Andorrei nu au ce cauta în fotbal și crede ca Razvan Raț a spus adevarul atunci când a afirmat despre fotbaliștii andorrezi ca sunt "țiganii fotbalului". "Raț a

Capitanul echipei Dinamo București, Florentin Petre, a declarat, joi, ca jucatorii naționalei Andorrei nu au ce cauta în fotbal și crede ca Razvan Raț a spus adevarul atunci când a afirmat despre fotbaliștii andorrezi ca sunt „țiganii fotbalului”.

„Raț a spus adevarul, oricum ei erau mai colorați ca noi. Toata lumea ne zice noua ca suntem țigani, dar au venit aștia și ne-au înjurat mai rau ca țiganii. Ei nu au ce cauta în fotbal”, a spus Petre.

Întrebat daca dupa meciul cu Andorra se simte pregatit sa faca fața unei partide de Local Kombat, Petre a raspuns: „Am doar o problema la falca. Oricum a fost destul de nasol. Eu nu știu daca a monitorizat cineva, dar nu cred ca greșesc daca spun ca am jucat 15 minute din cele 45 de minute ale reprizei secunde. Cred ca a fost cea mai urâta repriza secunda pe care am facut-o. Nu înțeleg cum este sa ai dezavantaj 2-0 și sa te rogi de arbitru sa opreasca meciul”.

Florentin Petre nu știe ce raspundea Adrian Mutu atunci când jucatorii andorezii îi faceau aluzii la consumul de droguri: „Nu știu ce le raspundea Mutu, ei îi ziceau ceva, el le raspundea altceva, dar nu știu daca i-au facut semne”.

Petre a spus ca s-ar bucura de o eventuala calificare a echipei Steaua în grupele Ligii Campionilor. „Atât timp cât rezultatele Stelei fac bine fotbalului românesc, de ce nu ne-am bucura?”, a spus Petre.

Florentin Petre, Claudiu Niculescu și Gabriel Tamaș s-au antrenat separat de restul lotului echipei Dinamo pentru 15 minute, fiind menajați dupa meciul cu Andorra.

Președintele executiv al FC Dinamo, Ioan Becali, s-a plimbat, alaturi de organizatorul de competiții Jean Grama, și a vizitat peluza nou construita și terenurile de antrenament, terenul de rugbi și terenul pe care se antrena Dinamo II. Președintele dinamovist, secundul Dorin Mateuț și Florentin Petre au încercat pe rând sa dea gol din dreptul punctului de corner, dar cu un metru în spatele liniei de fund a terenului. Ioan Becali a marcat de mai multe ori.

„Domnul președinte știe sa loveasca bine mingea, dar nu are loc în primul 11 la Dinamo. El oricum are locul asigurat lânga noi. Ca sa ajungi președinte la Dinamo trebuie sa fii puternic și sa știi sa faci bani”, a spus Florentin Petre.

Mediafax