Petre s-a apucat sa faca forta

Apropo.ro / 22.02.2002, 08:32
Petre s-a apucat sa faca forta
Jucatorul dinamovist urmeaza un program de acumulari fizice la sala "Fitness Club" din Capitala În timp ce colegii sai se afla în turneul din Turcia, Florentin Petre se pregateste în tara dupa un program stabilit de comun acord cu antrenorul Ion Marin si preparatorul fizic Constantin


Jucatorul dinamovist urmeaza un program de acumulari fizice la sala „Fitness Club” din Capitala

În timp ce colegii sai se afla în turneul din Turcia, Florentin Petre se pregateste în tara dupa un program stabilit de comun acord cu antrenorul Ion Marin si preparatorul fizic Constantin Niculae, tatal internationalului de la Sporting Lisabona. Principala preocupare a jucatorului în aceasta perioada este sa lucreze la capitolul forta, la care potentialul sau actual se afla abia la 30 la suta din capacitatea maxima.

Fotbalistul a ales sa mearga la „Fitness Club”, o sala aflata în apropiere de Bulevardul Ferdinand si dotata cu aparatura de specialitate de ultima ora, unde a venit la insistentele a doi prieteni, Vasi si Adrian, fani ai „cîinilor”, ultimul fiind chiar managerul stabilimentului, frecventat si de vedete precum Jojo ori fetele de la Sexxy si Blondy.

Petre zaboveste zilnic circa 45 de minute în fata aparatelor, lucrînd pentru dezvoltarea tuturor grupelor de muschi. „Trag si pentru spate, si pentru picioare, si pentru bicepsi, iar tot acest program îl voi urma circa doua saptamîni. Oricum, nu vreau sa fortez si, cînd va începe campionatul, o sa joc deocamdata maximum o repriza. Abia din vara voi fi apt pentru un meci întreg”, a spus mijlocasul din Stefan cel Mare, care a marturisit ca saptamîna viitoare, dupa întoarcerea echipei din Antalya, va semna prelungirea contractului pe 3 ani cu trupa alb-rosie.

Transferurile lui Semeghin si Dita se decid sîmbata

Ploiestenii s-au aratat interesati de a-l achizitiona pe mijlocasul dinamovist Dorin Semeghin, negocierile dintre cele doua cluburi urmînd sa se desfasoare dupa ce „cîinii” vor reveni sîmbata din Antalya, unde se afla în turneu de pregatire. În aceeasi zi, oficialii alb-rosiilor se vor întîlni cu omologii de la FC Arges, pentru a discuta transferul fundasului Nicolae Dita în Stefan cel Mare.

Ion Marin i-a bagat pe „cîini” în sedinta

Prestatia jucatorilor sai în „amicalul” de miercuri cu letonii de la Skonto Riga (3-3), cînd Dinamo a ajuns sa fie condusa cu 3-0 în minutul 27, l-a enervat pe antrenorul Ion Marin, tehnicianul certîndu-i ieri dimineata pe elevii sai.

„Sapaliga” le-a reprosat fotbalistilor lejeritatea cu care au abordat întîlnirea si lipsa de concentrare în faza de finalizare. Una din enigmele antrenorului pentru meciul de azi, cu Rostelmas Rostov, o constituie formula de atac cu care sa înceapa partida. Cu Cernomoret Odessa a mizat pe duetul Claudiu Niculescu – Dragan, în timp ce cu letonii lînga primul l-a pus pe Sabin Ilie, însa nici una din variante nu l-a multumit pe Ion Marin.

Sursa:www.prosport.ro