Petrecere cu celebrităţi la Casa Albă: Barack Obama a împlinit 55 de ani

De: Cătălina Matei / 09.08.2016, 10:01

Petrecere cu celebrităţi la Casa Albă: Barack Obama a împlinit 55 de ani
Preşedintele american Barack Obama şi-a sărbătorit ultima zi de naştere în calitate de şef al Statelor Unite, alături de mai mulţi invitaţi de renume mondial, arată B1 TV.

Cu ocazia împlinirii vârstei de 55 de ani şi a ultimei petreceri la Casa Albă, Michelle a invitat mai mulţi invitaţi de marcă din lumea showbiz-ului. De pe lista de invitaţi nu au lipsit nume precum Beyonce, Jay-z, Stevie Wonder, Ellen DeGeneres, George Lucas, Samuel L. Jackson, Sarah Jessica Parker sau Magic Johnson.  

Înainte de această petrecere, vicepreşedintele american, Joe Biden a postat o imagine pe Twitter în care i-a urat „La mulţi ani!” liderului de la Casa Albă şi a fotografiat brăţara prieteniei pregătită pentru această ocazie.
De asemenea, cu ocazia unei întâlniri cu organizaţia tinerilor lideri africani, Obama a avut parte de un moment emoţional când aceştia s-au apucat să îi cânte „La mulţi ani!”.

Petrecerea de la Casă Albă a preşedintelui, organizată şi de această dată cu ajutorul primei doamne, Michelle Obama, s-a petrecut într-un cadru strict secret cu dispozitive de securitate împânzind reşedinţa prezidenţială.