Petrecere de Halloween în casa Totul pentru dragoste. Burlacul şi cele patru pretendente, în ţinute provocatoare

De: Alexandra Necsoiu / 01.11.2018, 16:06
Petrecere de Halloween în casa Totul pentru dragoste. Burlacul şi cele patru pretendente, în ţinute provocatoare
Burlacul şi cele patru fete din cadrul reality show-ul ”Totul pentru dragoste – La bine şi la greu”, prezentat de Mirela Vaida şi difuzat în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena1, au avut parte, miercuri seara, de o petrecere de pomină, una tematică, dar şi cu o miză importantă.

Noaptea trecută, casa ”Totul pentru dragoste” s-a transformat radical pentru a găzdui un party de Halloween pe cinste.

”E cea mai tare petrecere de Halloween la care am fost. Decorul a fost parcă din filme. Nu am mai văzut aşa ceva”, au declarat fetele.
Fiecare a avut costumul său, în funcţie de personalitate şi, desigur, potrivit tradiţiei, fetele au pregătit felinare din dovleac. Dar cum seara a avut o miză importantă, fiecare dovleac a conţinut şi un mesaj din partea pretendentelor pentru burlac.

În plus, după sculptarea dovleacului, cele patru tinere au primit ca provocare să pregătească o plăcintă, iar cea care a făcut cel mai bun preparat a câştigat o întâlnire cu Emilian, burlacul din această serie.

Spiritele s-au încins însă, fetele au început fiecare cu replici acide una la adresa celeilalte, motiv pentru care mama Francescăi a decis să vină, astăzi, în platoul emisiunii

”Totul pentru dragoste- La bine şi la greu” pentru a-i lua apărarea fiicei sale în faţa celorlalte concurente, dar şi pentru a-l ”pune la punct” pe Emilian.
Dacă mama Francescăi  va reuşi să detensioneze situaţia şi cum vor evolua relaţiile în casa Totul pentru dragoste, telespectatorii vor vedea mâine, de la ora 14.00, la Antena 1.