Petrecere fantomă, cu pagube de un milion de dolari

De: Marian Andrei / 16.12.2013, 15:30
Petrecere fantomă, cu pagube de un milion de dolari
Poliția americană a anunțat că a arestat 16 tineri în urma unei petreceri fantomă desfășurată la sfârșitul lunii trecute, în timpul căreia aproximativ 100 de tineri au vandalizat proprietatea unde aceasta a avut loc, producând pagube de aproximativ un milion de dolari.

Petrecerile „fantomă” au loc de regulă în diverse imobile ai căror proprietari lipsesc, din diverse motive, și sunt „stropite” din belșug cu alcool și droguri.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

În cazul de față, tinerii au descoperit o proprietate opulentă, de peste 800 de metri pătrați, cu valoarea de peste 7 milioane de dolari, al cărui proprietar dorea să o vândă.

Vestea s-a răspândit repede prin intermediul rețelelor de socializare, astfel că la inceperea petrecerii se strânseseră deja aproximativ 100 de tineri, care ulterior au pus stăpânire pe sala de cinema, sala de jocuri, pivnița de vinuri și piscină.

Proprietatea vandalizată în cursul petrecerii fantomă

După ce s-au distrat aproximativ 17 ore, tinerii au plecat în zori, lăsând proprietatea în paragină și neuitând să-și ia fiecare câte un suvenir, cum ar fi o armură, haine de firmă, aparatură electronică și chiar un tigru împăiat.

Pe baza fotografiilor postate pentru a se lăuda pe rețelele sociale, polițiștii au arestat trei tineri de 18 ani și 13 minori, care riscă acuzații multiple, de la intrarea ilegală pe o proprietate privată până la furt calificat.