Petreceri in lant pana de Revelion

Apropo.ro / 27.11.2006, 13:51
Petreceri in lant pana de Revelion
Pregatirile pentru trecerea in anul 2007 au inceput deja in lume. Ca sa fie in ton bucurestenii vor organiza petreceri in Piata Constitutiei. Se va da startul inca din Ajunul Craciunului si timp de 9 zile vor fi jocuri de lumini, focuri de artificii si muzica, in Piata Revolutiei.

Pregatirile pentru trecerea in anul 2007 au inceput deja in lume. Ca sa fie in ton bucurestenii vor organiza petreceri in Piata Constitutiei.

Se va da startul inca din Ajunul Craciunului si timp de 9 zile vor fi jocuri de lumini, focuri de artificii si muzica, in Piata Revolutiei. Petrecrea din noaptea de Revelion se va desfasura in Piata Constitutiei, unde se vor amenaja corturi cu mese si scaune si, bineinteles, o scena unde vor canta cele mai cunoscute formatii romanesti.

Si cum petrecere fara mancare si bautura nu se poate, Primaria Capitalei scoate la licitatie rolul de organizator al petrecerii pentru a gasi cea mai potrivita firma sa se ocupe de pregatirile unui Revelion special. Nu se cunosc inca preturile dar organizatorii promit ca acestea vor fi accesibile.

Cum deja ne-am obisnuit, presedintele Traian Basescu va fi acolo la cumpana dintre ani, de asemeni premierul Calin Popescu Tariceanu si primarul Capitalei, Adriean Videanu.

Petrecerea va incepe in jurul orelor 20.00 si va tine pana dimineata anului european 2007.