Petreceti-va Pastele pe alte taramuri

De: Manuela Stoicescu / 16.04.2008, 16:33
Petreceti-va Pastele pe alte taramuri
Desi traditia cere ca Pastele sa fie petrecut in familie, agentiile de turism nu se sfiesc sa ne tenteze cu tot soiul de oferte.

Desi traditia cere ca sarbatoarea de Paste sa fie petrecuta in familie, intr-un cadru intim in care bucuria Invierii Domnului sa fie celebrata alaturi de cei apropiati, agentiile de turism nu se sfiesc catusi de putin sa ne tenteze cu tot soiul de oferte.

Si cum Grecia pare sa fie alegerea prioritara a romanilor atunci cand decid sa-si ia vacanta, Christian Tour propune petrecerea sarbatorilor la Meteora, "o lume suspendata intre cer si pamant". Intre mic dejunuri cu bucate traditionale, excursii pe munte si lectii de dans, turistii vor asista la slujba de Inviere, luand lumina din Flacara Sfanta. Oferta include cazari in hoteluri de 3 si 4 stele, transportul cu autorcarul si micul dejun, pornind de la suma de 69 euro + 299 RON.

Pentru cei al caror spirit romantic este mai pronuntat decat cel religios, exista o oferta fermecatoare, in "sala de bal a Europei": Viena. Circuitul debuteaza cu un tur al Budapestei si continua cu o croaziera pe Dunare pana la sosirea in capitala austriaca. Turul Vienei include numeroase muzee, monumente, catedrale, palate si gradini. Oferta include o cina festiva de Paste, 5 nopti cazare in hoteluri de 3 stele si transport cu autocarul, totalizand suma de 219 euro + 299 RON.

Daca singura voastra dorinta este relaxarea, cei de la AA Travel au conceput oferta ideala: o saptamana linistita in Croatia, o tara cu o natura si o istorie impresionante. Plimbari, cine festive, seri linistite la malul apei si vizite la palate renascentiste sau conace venetiene – iata sapte zile cum n-ati mai petrecut decat in vis.

Sa nu-i uitam totusi pe cei pentru care plaja si valurile marii sunt tot ceea ce au nevoie ca sa fie fericiti. Special pentru ei agentiile de turism au conceput o vacanta in insoritele Tenerife, unde acestia isi vor putea petrece zilele rasfatati de soare si noptile intr-un hotel care doarme lenes pe plaja fierbinte. Sejurul include 7 nopti cazare + mic dejun si transportul cu avionul. Pret/ persoana in camera dubla: 219 Euro + 299 RON

Viziteaza sectiunea de Paste!