Petrescu: Bucur valoreaza peste 1 mil. USD

Apropo.ro / 13.01.2005, 10:31
Petrescu: Bucur valoreaza peste 1 mil. USD
Antrenorul Dan Petrescu a declarat, miercuri, la reunirea echipei Sportul Studențesc, ca atacantul Gigel Bucur valoreaza mai mult de un milion de dolari. "Daca Universitatea Craiova cere 1,5 milioane pe Pleșan, care nu a facut nimic și este pe ultimul loc, eu cred ca Gigel

Antrenorul Dan Petrescu a declarat, miercuri, la reunirea echipei Sportul Studențesc, ca atacantul Gigel Bucur valoreaza mai mult de un milion de dolari.

„Daca Universitatea Craiova cere 1,5 milioane pe Pleșan, care nu a facut nimic și este pe ultimul loc, eu cred ca Gigel Bucur, care a marcat 10 goluri în tur, merita mai mult de un milion de dolari”, a mai spus Petrescu.

Tehnicianul „studenților” a spus ca în România s-a format o parere greșita despre Gigel Bucur. „S-a spus despre Gigel ca nu poate face fața la echipe mari, dar nimeni nu i-a dat nici o șansa. Eu cred ca va reuși atît la naționala de tineret, cît și la cea mare, dar trebuie sa i se acorde o șansa. Așa s-a întîmplat și cu cîțiva jucatori pe care i-am adus la Rapid în care nu a avut încredere nimeni. Acum unul dintre ei a plecat la Dinamo Kiev și ceilalți, o sa vedeți, ca o sa ajunga departe”, a mai spus Petrescu.

Patronul echipei Sportul Studențesc, Vasile Șiman, spune ca suma avansata nu este adevarata. „Este o tîmpenie scoasa de presa. Prețul unui jucator nu îl fac eu, antrenorul sau impresarul, ci piața. La noi nu a venit nimeni sa ofere nici macar 100.000 de dolari și se vorbește de 1000000 de dolari”, a declarat pentru MEDIAFAX, Vasile Șiman.

Atacantul formației din Regie a declarat ca și-ar dori sa joace la o echipa mare. „Sigur ca mi-ar place sa joc la o echipa mare, dar important este sa fiu sanatos și sa joc, indiferent daca echipa se numește Sportul”, a mai spus Bucur.

Mediafax