Petrescu ii ameninta pe dinamovisti

Apropo.ro / 18.04.2008, 14:49
Petrescu ii ameninta pe dinamovisti
Dan Petrescu a declarat ca gruparea din Stefan cel Mare va avea o partida dificila impotriva celor de la Unirea Urziceni.

Dan Petrescu a declarat ca gruparea din Stefan cel Mare va avea o partida dificila impotriva celor de la  Unirea Urziceni, deoarece gruparea ialomiteana va face un meci mult mai bun decat cel prestat in compania Gloriei Buzau.

"Urziceni e o echipa greu de batut, o sa aiba viata grea Dinamo cu noi. Sunt convins ca vom face un meci mult mai bun decat am facut cu Buzaul in Cupa. E un meci de sase puncte. Joaca echipa de pe locul cinci cu formatia de pe locul patru. Daca Dinamo castiga, trece in fata noastra, daca invingem noi ne ducem la patru puncte in fata. Acest meci nu mai e important din punctul de vedere al calificarii in Cupa UEFA, ci al clasamentului. Cum nu mai putem ajunge pe primele doua locuri ne dorim locul trei", a spus Petrescu.

De retinut faptul ca in cele trei partide oficiale disputate de caini in compania Unirii Urziceni, formatia din Stefan cel Mare nu a obtinut nicio victorie impotriva ialomitenilor, avand un palmares negativ de doua egaluri si o infrangere, in fata acestora.