Petrică Mâţu Stoian, Constantin Enceanu, Steliana Sima şi Daniela Condurache, la “Te pui cu blondele?”

De: Cătălina Matei / 24.01.2017, 12:09
Petrică Mâţu Stoian, Constantin Enceanu, Steliana Sima şi Daniela Condurache, la “Te pui cu blondele?”
Miercuri, 25 ianuarie, de la ora 20.30, la Antena 1, reprezentanţii lumii tradiţionale se vor confrunta pe teme de cultură generală cu cei ai lumii moderne, într-o nouă ediţie “Te pui cu blondele?”, prezentată de Dan Negru. Astfel, interpreţii de muzică populară Daniela Condurache, Steliana Sima, Petrică Mâţu Stoian şi Constantin Enceanu se vor afla faţă în faţă cu 50 de moderni, în frunte cu blonda supremă.

Cu acest prilej, cei patru artişti vor povesti despre cele mai lungi nunţi la care au cântat, dar şi care sunt obiceiurile de nuntă din diferite zone ale ţării şi îi vor îndemna pe tinerii moderni din platou, printre care DJ Harra, Raru şi Nasrin, să spună care este înţelesul anumitor regionalisme. De asemenea, Petrică Mâţu Stoian va povesti ce a făcut, în clasa a şasea, să nu rămână corigent la limba română, Steliana Sima îşi va aminti cum ascundea în podul casei puii de pisică, să-i hrănească pe ascuns cu chişleag, iar Daniela Condurache va mărturisi de ce nu-i place şi nu ştie să navigheze pe internet şi nici să folosească un telefon mobil modern.

La ce provocări îi vor supune modernii pe folclorişti, dar şi care dintre cele două tabere va ieşi învingătoare din această confruntare pe teme de cultură generală, telespectatorii Antenei 1 vor afla miercuri, 25 ianuarie, de la ora 20.30, într-o nouă ediţie a quiz-show-ului “Te pui cu blondele?”.