Petruș Manta și-a reziliat contractul cu FC Național

Apropo.ro / 01.09.2006, 12:40
Petruș Manta și-a reziliat contractul cu FC Național
Atacantul Petruș Manta și-a reziliat, joi, în urma unor divergențe cu antrenorul Marin Duna, contractul cu FC Național, a declarat, agenției MEDIAFAX, directorul sportiv al gruparii bancare, Mihai Ionescu. "Cele doua parți au decis sa rezilieze

Atacantul Petruș Manta și-a reziliat, joi, în urma unor divergențe cu antrenorul Marin Duna, contractul cu FC Național, a declarat, agenției MEDIAFAX, directorul sportiv al gruparii bancare, Mihai Ionescu.

„Cele doua parți au decis sa rezilieze înțelegerea pe cale amiabila”, a spus Ionescu.

Manta a declarat, la începutul lunii august, ca nu știe daca mai vrea sa joace fotbal dupa ce antrenorul Marin Duna a decis sa renunțe la serviciile sale și sa-l trimita la echipa a doua înainte de începerea noului sezon competițional.

„Nu știu daca mai vreau sa joc fotbal, mai ales când dau peste astfel de oameni. Nu vreau sa ma mai antreneze un «neica nimeni» care a pregatit pe Astra Ploiești în Divizia B și a retrogradat-o în C”, a spus Manta.

Petruș Manta a fost nevoit ca timp de un an și jumatate sa întrerupa activitatea fotbalistica din cauza unei hepatite, revenind pe teren la începutul anului 2006. El mai avea contract cu gruparea bancara pâna la data de 1 februarie 2008.

Contactat telefonic, Petruș Manta, a declarat, joi, agenției MEDIAFAX, ca nu s-a înșelat atunci când a afirmat despre Marin Duna ca este un „neica nimeni” și ca va renunța la fotbal.

„Ma voi dedica în totalitate afacerilor. Am avut o discuție cu Duna înainte de startul sezonului și mi-a zis ca nu ma are în vedere, dar ca se poate înșela. L-am întrebat, acum câteva zile daca s-a înșelat și a zis ca nu. M-am ridicat și «la revedere»”, a spus Manta.

Atacantul a afirmat, cu ironie, ca i se pare normal sa nu aiba loc în echipa, deoarece aceasta merge foarte bine.

„Echipa merge în halul asta de bine, încât mi se pare corect sa nu am loc în ea. La meciurile cu CFR Cluj și Gloria Bistrița, echipa nu a avut niciun șut pe spațiul porții. Aș vrea sa revin la echipa asta, care mi-a placut dintotdeauna, dar numai dupa ce pleaca Duna”, a completat fostul jucator bancar.

(Andrei Mazurchievici; [email protected])
Mediafax