Peugeot de Oțel

Apropo.ro / 15.09.2004, 14:43
Peugeot de Oțel
Șeful Serviciului de Combatere a Crimei Organizate din IPJ Cluj, comisarul șef Ioan Oțel, are de vreo 2 ani un Peugeot alb , cu numarul preluat de la precedenta sa mașina, o Dacie. Care-i șpilul? Autoturismul nu apare în cea mai recenta declarație de avere a

Șeful Serviciului de Combatere a Crimei Organizate din IPJ Cluj, comisarul șef Ioan Oțel, are de vreo 2 ani un Peugeot alb , cu numarul preluat de la precedenta sa mașina, o Dacie. Care-i șpilul? Autoturismul nu apare în cea mai recenta declarație de avere a lui Oțel. „Dușmanii” lui Oțel și-au dat deja cu presupusul și au gasit raspunsul: i l-a cumparat o matușa bogata, care nu poate conduce din cauza batrâneții.

Plângerile

Dupa alegerile interne din PSD Cluj, care i-au cam lasat pe tușa pe „iliescienii” Zanc (senator) și Lapușan (deputat), și în ciuda „batistei pe țambal” puse la ședința de sâmbata a Delegației Permanente din filiala, se pare ca mai mulți nemulțumiți vor trimite memorii la nou înființatul Consiliu de Integritate Morala al PSD. Primul vizat ar fi, se zice, șeful filialei, Ioan Rus, ai carui fideli au ocupat toate locurile eligibile în prealegerile de la Cluj.

Junior hummer

Fiul patronului Liviu Florian de la Agroflip intenționeaza sa-și cumpere (înca) o mașina tare, ca sa rupa gura târgului. Se zvonește ca juniorul a pus ochii pe un Hummer, mașina americana de teren care are o valoare de catalog de peste 100.000 de dolari.

Clujeanul