Phelipe şi Carmen Simionescu lansează “Şah mat”!

De: Nicoleta Nicolae / 26.08.2015, 15:00
Phelipe şi Carmen Simionescu lansează “Şah mat”!
Sfârşitul verii aduce o colaborare inedită în industria muzicală: Phelipe şi Carmen Simionescu lansează single-ul şi videoclipul ”Sah mat”. Cei doi s-au cunoscut în studioul de înregistrari, în perioada în care Phelipe i-a compus artistei hitul “Domino”.


“Carmen mi-e foarte draga si colaboram inca de la inceput foarte bine. Vocea ei a fost cea mai potrivita pentru acest feat. Ea transmite cel mai bine mesajul piesei”, spune Phelipe.
Pentru filmarea videoclipului, regizorul Alex Ceausu a ales un loc inedit, pe care niciun artist nu l-a exploatat pana acum: Institutul de Cercetare din Bucuresti.

“Piesa ‘Sah mat’ este compusa de mine, la text am lucrat impreuna cu Connect-R, iar la orchestratie cu Magic Juice. ‘Sah mat’ are toate ingredientele sa ajunga hit! Are un text puternic si un mesaj pe masura, foarte sincer, cred ca o sa prinda foarte bine!”, a mai adaugat artistul.

“Chiar daca ai plecat “ (DJ Rynno & Sylvia feat Phelipe), “Mikaela” sau “Vad cum ma privesti” sunt doar cateva dintre hiturile lui Phelipe care au fost in heavy rotation pe toate posturile de radio.