Pianistul de la Românii au talent, exclus din show! Acuzat de…

De: Nicoleta Nicolae / 13.05.2015, 09:34

Pianistul de la Românii au talent, exclus din show! Acuzat de...
Traian Constantin, pianistul orfan care a impresionat publicul şi a obtinut biletul către finala show-ului de talente, a fost eliminat din competiţie pe motiv că ar fi încălcat regulamentul.

Comunicatul oficial al PROTV nu in clude însă şi motivele concrete ale eliminării.

Conform wowbiz.ro însă,  Traian Constantin a fost eliminat după ce producătorii show-ului au luat la cunoştinţă că numele tânărului apare într-o anchetă a poliţiei legată de un caz de pedofilie. Concret, Traian Constantin este suspectat că ar fi încercat să profite de unul din elevii lui de pian. Părinţii copilului ar fi aflat despre întreaga întâmplare şi au depus pe numele acestuia o plângere. Este evident că PRO TV a vrut să evite un nou scandal mediatic, după cazul pictorului criminal din Timişoara.

Contactat de ‘WOWbiz.ro, Traian Constantin nu a vrut să comenteze acuzaţia de pedofilie. „Vă rog să mă credeţi că nu ştiu nimic. Acum aud prima dată despre aşa ceva. Eu cred că ar fi trebuit să-mi comunice mie decizia asta. Nu este corect din partea lor că au luat decizia asta fără să mă anunţe. PRO TV trebuia să mă sune să-mi comunice motivul sau încălcările care au fost, pentru că eu chiar nu le cunosc. Nu cunosc motivul”, a declarat Traian Constantin pentru WOWbiz.ro.