Piața Amzei face livrări la domiciliu

Apropo.ro / 23.10.2013, 15:00
Piața Amzei face livrări la domiciliu
Piața Amzei din sectorul 1 al Capitalei a devenit prima piață din țară care va face livrări la domiciliul clienților. Livrările în zonă se vor face gratuit.

Piața Amzei a fost redeschisă clienților după o perioadă de cinci ani, timp în care a trecut și printr-o modernizare. Noii administratori au implementat un serviciu de livrare la domiciliu al produselor comercializare în piață.

Pe vremea.apropo.ro găsești vremea pe 15 zile

Noul sistem ar urma să fie pus în aplicare în următoarele două-trei luni, a declarat Oana Puiu, administratorul Pieței Amzei. Dacă planul va fi pus în aplicare, Piața Amzei va fi prima din România cu comandă online și livrare la domiciliu.

Cei care vor dori să facă piața online vor trebui să intre pe site-ul pieței pentru a face comenzile de rigoare. Clienții vor accesa sistemul de supraveghere video pentru a vedea oferta tuturor comercianților, vor alege numărul tarabelor de la care vor să achiziționeze alimentele și vor menționa cantitatea dorită din fiecare produs. Pentru fiecare zonă de livrare se va stabili o comandă minimă. Livrările în zona Pieței Amzei se vor face gratuit.

În contextul în care mulți clienți fideli ai piețelor sunt persoane de vârstă înaintată, care nu au acces la internet, Oana Puiu spune că va folosi și flyere, pe care le va înmâna administratorilor de bloc, astfel încât și bătrânii cu mobilitate redusă să primească cumpărăturile direct la ei acasă.

Este singura piață din centru și, dacă o fructifici bine, poate da roade. Pe lângă sistemul de livrare la domiciliu, pe care îl avem în plan, și târgurile cu specific internațional, mi-aș dori ca, pe viitor, să facem un brand Piața Amzei cu produse bio, făcute de producătorii noștri din piață, pe care să le ducem la export„, a declarat Oana Puiu, administratorul Pieței Amzei.