Picioarele lui Lindsay Lohan, distruse de răni și vânătăi (Poze)

De: Gabriela Voicu / 19.04.2013, 15:00
Lui Lindsay Lohan nu îi pasă că arată tot mai rău pe zi ce trece și nu numai că se îmbracă urât, dar nici măcar nu își ascunde vânătăile de pe picioare.

Lindsay Lohan este obligată din punct de vedere legal să intre într-un centru de reabilitare până pe 2 mai 2013, iar zilele trecute a fost fotografiată într-o ipostază care ne face să înțelegem de ce vedeta are nevoie de cu totul altceva decât terapie prin shopping.

Miercuri, Lohan, despre care se știe că petrece pînă cade sub masă, a fost văzută lângă Venice Beach și era aproape de nerecunoscut. Cu haine ponosite, părul răvășit, cearcăne pronunțate și fără machiaj, actrița americană de 26 de ani a ieșit la cumpărături.

Lindsay Lohan are vanatai pe picioare (Hepta)

Fără să îi pese că picioarele ei sunt pline de răni și vânătăi, Lindsay Lohan s-a îmbrăcat cu pantaloni scurți, care i-au dezvăluit silueta fragilă și pielea foarte albă și i-au determinat pe jurnaliștii de la Daily Mail să se întrebe dacă nu cumva vedeta este anemică. 

Lindsay Lohan are rani pe picioare (Hepta)

Zilele trecute, Lohan a participat la Coachella Music Festival din Idaho, SUA, alături de alte celebrități de la Hollywood, între care Katy Perry, iar înainte de festival le-a spus prietenilor că are de gând să nu consume alcool la eveniment. Se știe că pentru VIP-uri alcoolul este mereu la discreție, așa că pare o adevărată provocare pentru Lindsay să evite băutura.

Probabil că actrița avea nevoie totuși să se destindă la festivalul de muzică după despărțirea recentă de rockerul Avi Snow (City of the Sun).