Piedone este, de azi, pieton

Apropo.ro / 25.05.2009, 14:59
Piedone este, de azi, pieton
Prefectul judetului Arges a semnat azi ordinul de suspendare a permisului de conducere al lui Cristian Popescu Piedone

Prefectul judetului Arges, Marcel Proca, a semnat azi ordinul de suspendare a permisului de conducere al primarului sectorului 4 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone, ca urmare a nerespectarii procedurilor in obtinerea vizei de flotant de catre acesta, in comuna argeseana Priboieni.

"Din cercetarile noastre rezulta ca Popescu Cristian Victor Piedone, primarul sectorului 4 al Capitalei, a obtinut viza de flotant in data de 27 septembrie 2007, figurand ca ar fi stat la cetateanul Constantin Grigoroiu, dar din informatiile noastre lucrul acesta nu s-a intamplat, iar la putin timp dupa obtinerea vizei, in data de 19 octombrie 2007, a sustinut examen pentru obtinerea permisului de conducere la toate categoriile, examen pe care l-a promovat. Astazi am semnat alte opt ordine de suspendare, astfel incat, in acest moment, exista 329 de permise suspendate, iar la Politia Arges au fost depuse 57 de carnete de conducere pe care noi le suspectam ca ar fi fost obtinute in mod fraudulos", a declarat prefectul Marcel Proca.

Anchetatorii au trimis in judecata 28 de persoane in legatura cu fraudarea examenelor pentru obtinerea permisului de conducere la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculari Vehicule (SPCRPCIV) din Arges. Printre cei 28 de acuzati, zece sunt politisti, printre acestia figurand si seful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculari Vehicule Arges, comisarul sef Gheorghe Codrut Vlasceanu.

Citeste mai mult descpre evolutia scandalului privind permisele de conducere din Arges, la Mediafax.