Pierce Brosnan, în rolul de supererou, alături de  Dwayne Johnson în filmul “Black Adam”

De: Loredana Toma / 25.03.2021, 12:08
Pierce Brosnan, în rolul de supererou, alături de  Dwayne Johnson în filmul “Black Adam”

Actorul Pierce Brosnan va juca alături de Dwayne Johnson, care este are rolul principal, în filmul “Black Adam”, regizat de Jaume Collet-Serra, cunoscut pentru producția Disne “Jungle Cruise”.

În “Black Adam”, rolul lui Brosnan este unul de supererou. Actorul îl va interpreta pe Dr. Fate/ Kent Nelson, care este membrul fondator al Societății de Justiție și care capătă superputeri atunci când poartă o cască magică. Cooptarea lui Pierce Brosnan pentru acest rol încheie lista celor care fac parte din Societatea de Justiție a Americii, care îi mai include pe Aldis Hodge în rolul lui  Hawkman, Noah Centineo ca Atom Smasher și pe Quintessa Swindell ca Cyclone.

Black Adam, un ticălos corupt care desconsideră orice lege și convenție

“Black Adam” urmărește povestea antieroului cu acest nume. Personajul Black Adam a apărut pentru prima oară în 1940, ca un ticălos corupt și puternic ce desconsideră reguli și convenții, potrivit The Hollywood Reporter.

Scenariul pentru acest film a fost scris în două variante, prima fiind semnată de Adam Sztykiel, iar cea finală, de Rory Haines și  Sohrab Noshirvani. Johnson, Dany Garcia și Hiram Garcia de la Seven Bucks Productions se ocupă de producție, alături de Scott Sheldon, care are rol de producător executiv.

Actorul Pierce Brosnan este cunoscut pentru numeroase roluri, inclusiv pentru cel al lui James Bond, pe care l-a jucat în patru dintre filmele francizei, dar și pentru cele din filmele “Mamma Mia!”, “The Matador” și “The Ghost Writer”. Cel mai recent proiect al său este “Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga”, al lui Will Ferrell. Actorul poate fi urmărit și în adaptarea după “Cenușăreasa”, film care va fi disponibil în luna iulie.

CITEȘTE ȘI: Pe cine susţine Pierce Brosnan pentru preluarea rolului James Bond

Actorul Pierce Brosnan e şocat! Reşedinţa din Malibu i-a fost distrusă de un incendiu

Foto: Profimedia Images