Pierce Brosnan nu mai vrea sa fie agentul 007

Apropo.ro / 28.07.2004, 15:58
Pierce Brosnan nu mai vrea sa fie agentul 007
Actorul Pierce Brosnan a declarat ca nu mai vrea sa joace rolul agentului 007 James Bond, informeaza SkyNews online. Actorul de origine irlandeza a recunoscut ca cel de-al patrulea film al sau din seria "James Bond", "Die Another Day", din 2002, a fost ultima sa misiune.

Actorul Pierce Brosnan a declarat ca nu mai vrea sa joace rolul agentului 007 James Bond, informeaza SkyNews online.

Actorul de origine irlandeza a recunoscut ca cel de-al patrulea film al sau din seria „James Bond”, „Die Another Day”, din 2002, a fost ultima sa misiune.

Brosnan, în vîrsta de 51 de ani, nu a semnat nici un contract pentru a mai juca în aceasta serie.

El a declarat: „Asta este. Am spus tot ce aveam de spus despre lumea lui James Bond. Am ajuns foarte sus și ma uit cu afecțiune la timpurile în care am facut aceste patru filme. Dar am spus totul deja”.

El a spus ca nu era prea sigur daca va mai juca rolul agentului secret, pretinzînd ca producatorii filmului „nu știau ce sa faca”. El i-a acuzat pe aceștia ca sînt „prea speriați”, iar munca la urmatorul film a fost paralizata.

Se pare ca Eon Productions trebuie sa caute un alt James Bond care sa apara în cel de-a 21-lea film al seriei despre agentul 007, care va fi lansat anul viitor.

Printre pretendenții la acest rol se numara actorii britanici Clive Owen, Ioan Gruffudd, Colin Firth, Hugh Grant, Gerard Butler, Jude Law și Ewan McGregor. Australienii Hugh Jackman, Heath Ledger și Eric Bana sînt și ei incluși pe lista potențialilor James Bond.

Însa comentariile lui Brosnan ar putea sa produca confuzie în ceea ce privește negocierile. Originalul James Bond, Sean Connery, a renunțat la acest rol înainte de a fi chemat înapoi pentru o suma mai mare de bani.

Mediafax

Tags: