Pierde Timisoara inca 6 puncte? (Prosport)

Apropo.ro / 04.03.2009, 09:03
Pierde Timisoara inca 6 puncte? (Prosport)
Marian Iancu este foarte aproape sa dobandeasca din punct de vedere legal statutul de persoana neagreata in fotbal, scrie Prosport.

UPDATE: Sandu: "Iancu va fi numit persona-non-grata"

"FRF a facut tot posibilul pentru a ajuta Poli Timisoara in conflictul cu FIFA, iar acest personaj numit Iancu nu isi poate proba acuzatiile si va fi sanctionat. De altfel, cazul lui Marian Iancu va fi judecat atat la Comisia de Disciplina FRF, cat si in instantele civile".

Domnul Iancu are impresia ca daca spune ca are in spate 5 milioane de banateni, maine il vom vota la presedintie. Iancu va fi numit persona non-grata in fotbalul romanesc, el poate sa continue atunci cu injuraturile", a declarat Mircea Sandu.

 
Pierde Timisoara inca 6 puncte?

Marian Iancu este foarte aproape sa dobandeasca din punct de vedere legal statutul de persoana neagreata in fotbal.

Conform regulamentului de disciplina al FRF, cineva declarat persona non-grata nu mai are dreptul sa ocupe functii in cadrul vreunei structuri sportive afiliata sau sa o reprezinte si are accesul interzis la vestiare, in incinta terenului de joc sau pe banca de rezerve in timpul meciurilor, atat oficiale, cat si amicale.

„Orice club care nu respecta prevederile si nu se delimiteaza in mod public si fara echivoc de declaratiile, atitudinile si actiunile persoanei declarata non-grata va fi sanctionat cu scaderea a 3 – 6 puncte si cu penalitate de la 100.000 lei pana la 500.000 lei”, se arata in regulamentul disciplinar al FRF, articolul 25.

Mai multe detalii despre posibila penalizare a Timisoarei, pe Infosport.ro.

Sursa foto: Prosport