Piers Morgan insistă: Nu sunt doamna cu porumbeii din „Home Alone 2”

De: Loredana Toma / 18.12.2020, 17:11
Piers Morgan insistă: Nu sunt doamna cu porumbeii din „Home Alone 2”

Piers Morgan se jură că el poate fi orice, de la un dur apărător al masculinității moderne, la matematician, orice, mai puțin doamna cu porumbeii din comedia „Home Alone 2”.

El a simțit nevoia acută să clarifice un public sceptic cu privire la acest lucru.

În emisiunea Good Morning Britain, prezentatorul a eșuat, însă, până și în a convinge gazda emisiunii că spune adevărul.

„Nu sunt doamna cu porumbeii din Home Alone 2”, s-a jurat el, cu disperare, în emisiune, la care este co-prezentator.

„Ba chiar tu ești doamna cu porumbeii din Home Alone 2. Personajul tău l-a salvat pe Kevin, în parc, atunci când a fost înconjurat de către Wet Bandits”, a clarificat co-prezentatoarea Susanna Reid.

„Nu este personajul meu. N-am nicio legătură cu asta”, a insistat Morgan în fața unei audiențe de milioane de persoane, înainte ca Reid să-l întrerupă ferm și elegant cu un simplu: „Ba da, tu ești”.

Apariția TV a avut loc în urma unei postări pe rețelele de socializare, în care Morgan „implora” publicul să ignore asemănarea dintr el și personajul din film.

După ce un fan a postat un mesaj – „Asta e super amuzant. Acum, că știu, nici nu mai pot să nu văd lucrul acesta sau să nu mă gândesc la asta” -, actorul a revenit cu răspunsul „Trebuie să poți… urgent!”.

Sursa: AVClub

Foto: Captură de ecran