Piesa „Casa bântuită”, o metaforă a sufletului care luptă pentru iubire, în viziunea ADDEI

De: Cristiana Trifu / 30.03.2018, 12:29
Piesa „Casa bântuită”, o metaforă a sufletului care luptă pentru iubire, în viziunea ADDEI
ADDA încheie cel de-al treilea sezon al „Stărilor” cu piesa „Casa bântuită", o metaforă despre relaţii şi compromisuri, despre lucruri spuse şi nespuse şi despre cât de important este pentru un cuplu să lupte pentru a-şi păstra iubirea.

ADDA  – Stare 3 – „Casa bântuită” link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=rX2LRYTcf2M

„Cânt despre încercările unui cuplu de a-şi rezolva problemele, despre compromisurile care se fac într-o relaţie şi lucrurile pe care nu le ştie nimeni, în afară de cei doi protagonişti. Cred că prin astea trec toţi oamenii implicaţi în relaţii de durată, mai ales cei care vor să îşi salveze iubirea”, spune ADDA.

Şi videoclipul melodiei „Casa bântuită” a fost realizat tot în satul Cincşor, în locuri încărcate de poveste şi istorie. De la biserica fortificată de aici, construită în 1377, şi până la obiectele vechi din fosta casă a preoţilor, unde a filmat videoclipul pentru„Casa bântuită”, ADDA spune că timp de trei zile s-a aflat parcă în altă lume. „Am filmat într-un loc de vis. Satul Cincşor e locul perfect, unde poţi să îţi găşeşti liniştea şi unde te poţi regăsi. A fost o experienţă frumoasă”.

Muzica este semnată de ADDA şi Georgian Idriceanu, text ADDA şi Bogdan Penciu, producţia audio aparţine lui Georgian Idriceanu, cea video lui Radu Şelaru şi Rizea Cătălin, chitare Ioan Nacu, mix/master – Mădălin Roşioru, iar regia videoclipului este semnată de TrandaFilm.


ADDA  – Stare 1 – „Desculţă” link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=QWr2Oa2I_60
ADDA feat. Keed – Stare 2 –  „Liniştea” link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=0rMe_4viCM4


Printre piesele care au consacrat-o pe ADDA se numără „Lupii”, cu peste 26 de milioane de vizualizări pe YouTube, „De dorul tău”, „Marea mea”, piesă pe care artista a compus-o şi a filmat-o în 12 ore, iar fanii săi i-au fost alături live, pe Facebook, alături de „Îţi arăt că pot”, „Nu plânge, Ana!”, „Se vede pe faţa ei”. Canalul de YouTube al artistei are peste 200 milioane de vizualizări.