Piese vestimentare care nu trebuie să lipsească din garderoba masculină primăvara

De: ApropoTV.ro / 24.03.2023, 11:46
Piese vestimentare care nu trebuie să lipsească din garderoba masculină primăvara

Primăvara ne-a trecut oficial pragul, dar asta nu înseamnă că ne putem bucura din plin de temperaturile crescute. Vremea încă este destul de schimbătoare, vântul adie ușor, iar garberoba noastră trebuie să fie pusă la punct pentru orice situație. Bărbații nu au nevoie de prea multe piese vestimentare, dar câteva dintre ele sunt un must și pot schimba radical orice look. Iată ce nu ar trebui să le lipsească domnilor din garderobă în primăvara lui 2023.

Jachetele bomber

Cu un look care te duce cu gândul la stilul american al liceenilor, jachetele bomber sunt un must have în acest sezon. Oferă un aspect lejer ținutei și, pe lângă faptul că sunt foarte confortabile, se integrează ușor în ținutele casual. Cu un joc de culori bine ales, poți ieși în evidență cu ușurință.

Jachetele din denim

Jachetele din demin nu par să se demodeze vreodată, iar ținutele all denim sunt în continuare în vogă. O jachetă din denim poate scoate cu ușurință o ținută din anonimat fără să depui foarte mult efort. E suficient să optezi pentru o pereche de jeanși clasici sau o pereche de pantaloni negri și un tricou alb. Completează ținuta cu o jachetă din denim. Brandurile de la Fashion Days iti ofera o multitudine de alternative de geci la moda si la preturi accesibile.

Vestele

Vestele nu ar trebui să lipsească din garderoba masculină, mai ales că sunt ușor de integrat, atât în ținutele elegante, cât și în cele sport. Poți purta vesta într-o ținută office, alături de o cămașă sau pur și simplu alături de o bluză simplă sau un turtle neck sau o poți purta alături de un compleu confortabil.

Adidași mid-cut

Adidașii mid-cut îți pot oferi confortul pe care îl cauți, dar și un look de-a dreptul spectaculos. Se pot integra ușor într-o ținută sport sau alături de o pereche lejeră le pantaloni simpli.

Adidași albi

Fiecare bărbat trebuie să aibă în garderoba sa o pereche simplă de adidași albi. Sunt genul de alegere care poate completa rapid orice ținută și se potrivesc oricărui stil. Vrei un look clasic? Optează pentru o pereche de adidași albi. Vrei un look office? Poți jongla cu piesele vestimentare și poți integra adidașii albi. Pe Fashion Days gasesti cele mai noi oferte la preturi speciale.

Adidași cu detalii contrastante

Atunci când cauți să aduci o pata de culoare în ținuta ta, cea mai bună alegere este de a opta pentru adidași cu detalii contrastante. Jocurile de culori pot oferi un look sofisticat și pot scoate din anonimat o ținută formată din piese vestimentare în nuanțe monocrome.