Piesele lui Lewis Capaldi, cele mai ascultate în carantină

De: Loredana Toma / 04.01.2021, 20:11
Piesele lui Lewis Capaldi, cele mai ascultate în carantină

Baladele artistului scoțian Lewis Capaldi au devenit cele mai populare în perioada crizei sanitare, când oamenii s-au îndreptat în proporție ridicată către mediul online. Muzica și filmele au devenit aliații de seamă ai tuturor, fiind un mod de a trece mai ușor peste toate încercările din 2020.

Cel mai ascultat album timp de doi ani

Albumul lui Lewis Capaldi “Divinely Uninspired to a Hellish Extent You Go” a fost cel mai ascultat, pentru al doilea an consecutiv, în Marea Britanie. Topul 5 este completat de Harry Styles, cu „Fine Line”, Dua Lipa, cu „Future Nostalgia”, Billie Eilish, cu „When We All Fall Asleep, Where Do We Go?”, și de Stormzy, cu „Heavy Is The Head”.

În timpul carantinei, audițiile în streaming au crescut cu 20 de procente, iar artiști precum Harry Styles, Stormzy și Dua Lipa au fost printre cei care au creat primele 10 cele mai ascultate materiale muzicale. Potrivit British Phonographic Industry, reprezentantul industriei muzicale britanice, anul trecut au fost înregistrate 139 de miliarde de audiții în streaming, cu peste o cincime mai mult decât în 2019.

Capaldi, în vârstă de 24 de ani, care este cunoscut, mai ales, pentru melodiile “Someone You Loved” și “Before you Go”, piese cu mesaje puternice, care rămân în minte, a înregistrat două dintre primele 10 cel mai bine vândute single-uri, doar că primul loc în top a fost ocupat de piesa “Blinding Lights”, a artistului canadian The Weeknd.

CITEȘTE ȘI: Concertele lunii ianuarie: 2021 începe timid cu show-uri rock în București

Capaldi cântă de la doi ani

Lewis Capaldi a învățat să cânte la tobe când avea doi ani și, pe la vârsta de nouă ani, a început să cânte prin baruri. La 17 ani a început o carieră muzicală reală și, în 2019, a devenit cunoscut cu piesa “Someone You Loved”, inclusă în topurile muzicale din 29 de țări.

FOTO: Profimedia