Pijamale de lux si rochii de seara in Club Pat! (poze)

Apropo.ro / 14.02.2009, 14:30
Clubul Pat a fost, ieri seara, gazda unei prezentari de moda, modelele defiland in pijamale de lux si tinute de club.

Asa cum ne-a obisnuit in fiecare vineri seara, Clubul Pat din Capitala a fost gazda un eveniment monden, de aceasta data fiind vorba de o prezentare de moda.

Locatia s-a dovedit perfecta pentru acest eveniment, care a strans multa lume.

Modelele au defilat in pijamale, creatii ale designerilor Karmen Herscovici si Marilena Petrache, dar si in rochii de seara si tinute de club create de Karmen Herscovici.

Cei doi designeri vad pijamaua ca o completare a elegantei. In viziunea lor femeia trebuie sa aiba stil si atunci cand merge la culcare, astfel ca a luat nastere colectia de pijamale Kama.

Promovata sub sloganul "Sleep with style!", colectia este realizata din materiale de cea mai buna calitate: tesaturi, tricoturi fine din fire de bumbac, satinuri, jerseuri si matasuri.

Sexy, fina, comoda si cu atitudine, pijamaua Kama iti pune in valoare atuurile.

Fetele au urcat pe podium si au defilat in pijamale in acordurile melodiei "It’s Oh So Quiet", a cantaretei Bjork, interpretata de Anca Florescu, fosta colega a Nicoletei Luciu din trupa Laguna.

pijama kama

Anca florescu

Karmen Herscovici a mai adus in fata celor prezenti in Club Pat o colectie de tinute de club si rochii de seara.

Rochii scurte si lungi, colanti si bluze vaporoase, toate accesorizate cu genta plic si pantofi stiletto, asta ne propune casa de moda Kfashion Studio pentru sezonul urmator.

Din dorinta de a oferi "fiecarei cliente ceva peste asteptarile ei", la realizarea colectiei s-au folosit materiale de cea mai buna calitate, precum matase si saten.

NU RATA GALERIA FOTO!

Rochie de sera

Â