Pilotul de Formula 1 Jules Bianchi A MURIT la 25 de ani

Apropo.ro / 18.07.2015, 18:00
Pilotul de Formula 1 Jules Bianchi A MURIT la 25 de ani
Pilotul de Formula 1 Jules Bianchi a încetat din viață, vineri seară, la Centrul Universitar din Nisa, la 25 de ani, a anunțat, sâmbătă, familia sportivului într-un comunicat.

Președintele Franței, Francois Hollande, i-a adus un omagiu lui Jules Bianchi, decedat, vineri, la doar 25 de ani, subliniind că sportul francez a pierdut una dintre cele mai mari speranțe, informează L’Equipe.

„Cu multă emoție am aflat despre decesul lui Jules Bianchi. După un teribil accident în Japonia și după nouă luni de luptă, el s-a stins, avându-i pe ai săi în jurul său, în această noapte, la 25 de ani. Sportul francez pierde una dintre cele mai mari speranțe. Gândurile mele se îndreaptă către părinții săi, familie și prietenii săi”, se arată în comunicatul lui Hollande.

Mai mulți piloți și foști piloți au transmis condoleanțe familiei lui Bianchi după decesul tânărului sportiv: „Nu te voi uita niciodată, nu voi uita momentele frumoase petrecute împreună. Îmi vei lipsi, fratele meu”, a scris Daniel Ricciardo pe Twitter.

Sursa  Mediafax