Pimp My Ride, „programul rabla” in varianta MTV

De: Dragos Tanase / 05.02.2008, 11:59
Superstarul Xzibit, specialistul in tuning Mad Mike si intreaga echipa GAS-Galpin Auto Sports "aranjeaza" masinile vechi, din 7 ianuarie.

Cele mai mari si mai stralucitoare jante, cele mai performante plasme, cele mai neobisnuite accesorii, cele mai traznite idei, toate acestea intr-un nou sezon al emisiunii “Pimp My Ride”!

Adevarate rable se tranforma in masini de lux la MTV, intreaga metamorfoza, dar si reactiile proprietarilor, fiind prezentate pas cu pas in episoade nou noute, aduse direct din SUA!

Joi 7 februarie, ora 22.30, superstarul Xzibit, specialistul in tuning Mad Mike si intreaga echipa GAS-Galpin Auto Sports “aranjeaza” masinile vechi ale tinerilor dornici de aventura si de luxul oferit de un bolid personalizat si cu un super look.

In fiecare joi si vineri de la ora 22.30, sambata la ora 18.00 si in reluare duminica la ora 01.00, Xzibit ia masini din anii ’80 – ’90, precum Cadillac, Toyota Corolla sau Honda Civic, transformandu-le in adevarate capodopere tunate.

Sezonul 5 al emisiunii “Pimp My Ride” surprinde amatorii de masini tari cu miracolele petrecute in atelierul Gas, cu ideile rapper-ului Xzibit, dar si cu reactiile celor care-si gasesec masinile transformate in adevarate bijuterii pe roti.

La cererea telespectatorilor, in noul sezon Xzibit va prezenta si masinile din editiile anterioare, impreuna cu povestile celor care se pot lauda cu super masini.