Pin-Up Girls sunt “All around the world”!

Apropo.ro / 12.09.2012, 13:15
Pin-Up Girls sunt “All around the world”!
Silvia şi Angi speră să facă furori cu noul lor single, o piesă pop cu influenţe sixtees.

Fetele de la Pin-Up Girls sunt mai motivate ca niciodată! Au o piesa nouă cu care speră să ajungă în topuri şi o energie debordantă! „All around the world” se numeşte noul single Pin-Up Girls, o piesă pop cu influenţe sixtees (anii 60), în care Angi şi Silvia cred, pentru că este ceea ce şi-au dorit să promoveze. Proaspătă mămică, Silvia a reuşit să se „strecoare” de acasă şi să petreacă măcar o ora pe zi în studioul de înregistrări, pentru a finaliza această piesă. „Recunosc că, deşi am născut de curând, şi sunt proaspătă mămică, am fugit câte o oră pe zi în studioul de înregistrări pentru a mă asigura că totul este ok şi pentru a finaliza noul single Pin-Up Girls! Am mare încredere în această melodie şi cred că o să urce repede în topuri! Săptămâna viitoare avem câteva concerte şi atât eu cât şi Angi suntem curioase cum o să prindă „All around the world” la public. Curând filmăm şi videoclip!”, spune Silvia.

Pin -Up Girls„Piesa „All around the world” este o piesă pop cu influenţe sixtees şi reprezintă în totalitate stilul pin-up, un stil care promovează femeia atractivă din punct de vedere sexual, adesea îmbrăcată incitant, nud sau seminud, femeile frumoase, cu zâmbete largi. Piesa a pornit de la câteva acorduri simple de chitară, pe care s-au creat câteva versuri şi astfel refrenul a fost gata. Restul melodiei a curs de la sine…”, a adăugat Angi.

Pin-Up GirlsCele două fete de la Pin-Up Girls, Angi şi Silvia au un stil inconfundabil şi doresc să aducă un suflu nou pe piaţa muzicală românească. Ele s-au întors în timp şi au încercat să reînvie mirajul frumoaselor femei din anii ’20 – ’60. Pin-Up Girls sunt ambasadoarele trendului vintage în muzică.

Puteţi asculta aici noul single Pin-Up Girls: