Pink este în cea mai bună formă fizică! (Video)

Apropo.ro / 19.10.2012, 15:30
Pink este în cea mai bună formă fizică! (Video)
Pink a realizat un pictorial pentru revista Shape și ne arată cât de bine arată, după ce a devenit mamă. Ascultă și noul ei single, "I Try"!

Pink știe să-și țină publicul „în priză” cu alegerile sale. După ce a devenit mamă pentru prima dată, a pozat topless într-un calendar cu celebrități realizat de Bryan Adams.

Pink

Artista nu s-a oprit aici ci a apărut și pe coperat revistei Shape, unde o vedem că arată foarte bine, mai ales că a slăbit 25 de kilograme, pe care le acumulase în perioada sarcinii.

Pink, în vârstă de 33 de ani, a devenit mama unei fetițe – Willow Sage Hart, în luna iunie a anului trecut. Cântăreața este căsătorită cu motociclistul Carey Hart din 2006.

Pe lângă pictorialele incendiare, Pink a revenit și în muzică și a lansat piesa „I Try” care are și un videoclip. Luna trecută a lansat albumul de studio „The Truth About Love”, care a ajuns pe locul 1 în topul Billboard 200, cu vânzări de 281.000 de copii în prima săptămână de lansare.

„I Try” este al doilea single lansat de pe albumul „The Truth About Love”, după Blow Me (One Last Kiss), și prezintă povestea unei relații fără final fericit. Regia este semnată de Floria Sigismundi.